Rabu, 23 Februari 2022

Anak Patung Custom Konvokesyen

Bakal menghadiri majlis graduasi insan tersayang?

Trend terkini, berilah ia hadiah anak patung konvo yang comel cam ni,
direka khas untuk para graduan:


UPSI Perak, Malaysia

Universiti Malaysia Kelantan

Chonnam South Korea University


Kami buat mengikut gambar (photo), atau watak anime kesukaan
dan boleh secara percuma letak embroidery nama^^

Kabar Baiknya, kami boleh buat TANPA minimum order, korang boleh pesan seunit!

 Conan Graduation Custom Doll
 
custom blue monster graduasi
 

Anak patung konvokesyen ni jadi best idea untuk korang hadiahkan pada kawan, adik, abang yang t'lah tamat pembelajarannya.

Rujuk kami untuk maklumat lanjut.
 
Tengok juga cerita sebelumnya:
 
 
 
***



Untuk tempahan DM sahaja kat IG: @mycustomdoll atau WhatsApp:


Kami berlokasi di:

Malaysia Office:
No 237, Jalan Serting
Utama 6, Taman Serting Utama, 72120,
Bandar Seri Jempol, Negeri Sembilan


WhatsApp:  +60108982573
Instagram : @mycustomdoll


atau klik tombol berikut


Khamis, 10 Februari 2022

Anak Patung Watak Game Feveret

Kalau korang nak tahu, 
Ada seorang gamer Malaysia pernah dapat raih RM18,000 waktu dia mula-mula berkecimpung kat industri Game.
Bukan sikit, RM18k kot! 
 
Ada juga yang pendapatannya boleh mencecah hingga US$62k sebulan.
Ni dari Streaming Game kat YouTube je tau! 
 
 
patung Chang'e Sang Dewi Arnab from ML
 
 
Kat Malaysia ada 20.1 juta gamers.
Majoriti diorang ni suka main kat handphone. Antara 20.1 juta gamers ni, hanya 61% je yang suka tengok content video-video permainan ni. Yang menariknya, 7% suka tengok video live streaming tapi jarang main game.
 
 
Anyway,
Watak Feveret Game korang sape?
 
Korang kalau nak buat anak patung watak yang ada dalam game kesukaan boleh tau!
Jom tengok yang kitorang buat:
 
 
Sky from Children of the Light

Prosciutto from Jojo's Bizarre Adventure

 
Risotto Nero from Jojo's Bizzare Adventure

Natsuki from Doki Doki Literature club

Pyro & NCX from Final Fantasy

Rayman from Nintendo Game

Monty Mole from Super Mario Bros

Phreeoni from Ragnarok

Huggy Wuggy from Poppy Playtime

Korang boleh order custom mengikut kehendak sendiri, dan boleh seunit tau!
Untuk tempahan DM sahaja kat IG: @mycustomdoll atau WhatsApp:


Kami berlokasi di:

Malaysia Office:
No 237, Jalan Serting Utama 6, 
Taman Serting Utama, 72120,
Bandar Seri Jempol, Negeri Sembilan.

WhatsApp:  +60108982573
Instagram : @mycustomdoll

or click sahaja:


Sabtu, 18 September 2021

MyCustomDoll Kilang Anak Patung Custom di Malaysia

Good News !!


Sekarang anda boleh order Anak Patung Custom
mengikut gambar/ design sendiri
Tanpa Minimum Order



Halo Masyarakat Asia dan sekitarnya,

Kami MyCustomDoll, kilang anak patung (custom doll/ plush toys manufacture) yang ditubuhkan sejak 2012.

MyCustomDoll Menyediakan khidmat pembuatan anak patung secara custom, mengikut design sendiri dari pesanan, dan boleh pesan seunit/ tanpa minimum order.

Pelbagai pesanan tempahan patung digunakan untuk:
  • Cenderamata
  • Premium Gift for Syarikat/ Agensi Kerajaan
  • Anak Patung Graduasi mengikut gambar
  • Maskot Kelab Sukan (Sport Events)
  • Personal Branding
  • Patung Logo Jenama Tempatan
  • Patung Karakter Game/ Anime Kegemaran
  • even replika anak patung yang hilang 

custom anak patung pengakap comelnyaaa..

anak patung Lana Del Rey, American Most Famous Singer

Custom Plush Doll for Dojo Karate

custom karakter anime Boruto


Anak Patung yang dibuat MyCustomDoll pernah jadi Official Merchandise for Indonesia Box Office Movie: Bulan Terbelah Di Amerika (BTDLA Movie 2015)

Acha Septriasa and Kuprit doll by MyCustomDoll in Manhattan, New York, USA


Kuprit si Anak Patung Comel in Manhattan, on the set of BTDLA Movie



Acha Septriasa, Wahyu the Doll Maker, and Hans De Kracker

Acha Septriasa and the Blue Liberty doll by MyCustomDoll


Kami berlokasi di:

Malaysia Office:
No 237, Jalan Serting
Utama 6, Taman
Serting Utama, 72120,
Bandar Seri Jempol,
Negeri Sembilan.
+60108982573

Indonesia Office:
Madu Asri C 46,
Gawanan, Colomadu
Solo, Jawa Tengah
Indonesia 57175
+6285728309759


Untuk Pemesanan jom hubungi kami je di


WhatsApp:  +60108982573
Instagram : @mycustomdoll


atau klik tombol berikut